Udskiftning af vinduer og døre udført af erfaren tømrer

Er det ved at være tid til at få nye vinduer eller nye døre?

Hos Tømrermester Hans Taarnhøj kan vi hjælpe med udskiftning af indvendige og udvendige døre og udskiftning af vinduer. Vi hjælper ofte kunder på Fyn i byer omkring Marslev, Kerteminde, Odense og Nyborg.

​Vi kan både hjælpe med reparation og udskiftning af vinduer og døre. Vil du gerne bibeholde charmen og stilen ved dit hus, kan en reparation være den ideelle løsning. Vil du i stedet have nye vinduer og døre for en mere energivenlig løsning, hjælper vi også gerne med det.

Montering af vinduer og døre, der passer til dit hus

Der er mange forskellige vinduer og døre at vælge imellem. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der er den bedste løsning, når du skal have foretaget udskiftning af vinduer og døre. Vi står dog til rådighed med vejledning. Vi kan tage en snak om, hvad det er, du har behov for. Ud fra denne snak kan vi komme med forslag til, hvad der er den rette løsning for dig.

Vi hjælper både private, offentlige og erhverv med udskiftning af vinduer og døre. Det betyder, at vi både kan hjælpe med vinduer efter mål og standardløsninger. Har du for eksempel en butiksglasfacade, kan vi hjælpe med en god løsning. Det gælder også, hvis du har et glasparti hjemme i privaten.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre afhænger af, hvor mange der er behov for at få udskiftet. Er der tale om reparation, afhænger prisen af, hvor omfattende opgaven er. Uanset hvad du skal have udført, kan du få hele pakken, hvor vi sørger for sålbænke, fugning og finish.

Hvis du leder efter en tømrer til at varetage andre opgaver, laver vi blandt andet også akustikloft, ny træterrasse, opsætning af hegn, flisebelægning og meget mere.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre? Ring til os på telefon 24 61 75 54, eller skriv til os på hans@tmht.dk.​

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890