Udskiftning af vinduer og døre udført af erfaren tømrer

Er det ved at være tid til at få nye vinduer eller nye døre? Hos Tømrermester Hans Taarnhøj kan vi hjælpe med udskiftning af indvendige og udvendige døre og udskiftning af vinduer. Vi hjælper ofte kunder på Fyn i byer omkring Marslev, Kerteminde, Odense og Nyborg.

Vi kan både hjælpe med reparation og udskiftning af vinduer og døre. Vil du gerne bibeholde charmen og stilen ved dit hus, kan en reparation være den ideelle løsning. Vil du i stedet have nye vinduer og døre for en mere energivenlig løsning, hjælper vi også gerne med det.

​Kontakt Tømrermester Hans Taarnhøj ApS for et uforpligtende tilbud

​Vi har stolthed over for mit fag og mit arbejde. Det gør, at din opgave bliver løst grundigt og korrekt første gang.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Montering af vinduer og døre, der passer
​til dit hus

Der er mange forskellige vinduer og døre at vælge imellem. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der er den bedste løsning, når du skal have foretaget udskiftning af vinduer og døre. Vi står dog til rådighed med vejledning. Vi kan tage en snak om, hvad det er, du har behov for. Ud fra denne snak kan vi komme med forslag til, hvad der er den rette løsning for dig.

Vi hjælper både private, offentlige og erhverv med udskiftning af vinduer og døre. Det betyder, at vi både kan hjælpe med vinduer efter mål og standardløsninger. Har du for eksempel en butiksglasfacade, kan vi hjælpe med en god løsning. Det gælder også, hvis du har et glasparti hjemme i privaten.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre afhænger af, hvor mange der er behov for at få udskiftet. Er der tale om reparation, afhænger prisen af, hvor omfattende opgaven er. Uanset hvad du skal have udført, kan du få hele pakken, hvor vi sørger for sålbænke, fugning og finish.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre? Ring til os på telefon 24 61 75 54, eller skriv til os på hans@tmht.dk

​Ring til os i dag:

​Vi samarbejder med:

toftegaard-tmht

​Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

CVR:

39292890

Adresse:

Kertemindevejen 58,
​5290 Marslev

E-mail:

hans@tmht.dk

​Medlem af:

db_hvid