Få professionel hjælp fra en brolægger

Er det langt om længe blevet tid til at få lagt den fliseterrasse eller den flisebelægning i indkørslen, som du længe har drømt om?

​Hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med brolægning, så står vi hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS klar til at varetage din opgave.

Vi har stor erfaring inden for belægningsarbejde, som vi både udfører for private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Vi holder selv til i Marslev, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Nyborg, Kerteminde, Odense og på hele det øvrige Fyn. Skal vi også komme en tur forbi dig?

Eksempler på belægningsarbejde vi udfører

Vi varetager mange forskellige former for belægningsarbejde for vores kunder. Det kan for eksempel være:

Hvad koster brolægning?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget brolægning koster. Vi tilbyder generelt set en billig pris på vores arbejde i forhold til den høje kvalitet, du får for pengene, og vi sørger altid for at udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker på forhånd at vide, hvor meget lige netop din opgave kommer til at koste.

Prisen afhænger blandt andet af, hvilken form for brolægning du har brug for vores hjælp til, hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet, og om du selv har indkøbt materialerne, eller om vi skal købe dem ind for dig.

​Vi står klar til at hjælpe dig

Vi lægger vægt på god service og kvalitetsarbejde, og vi står klar til at hjælpe dig med lige netop dit belægningsprojekt, uanset om du er privat- eller erhvervskunde, og uanset om vi skal køre til Odense, Kerteminde, Nyborg eller andre omkringliggende områder.

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890