Ny carport med skur - plads til både bil og redskaber​

Ønsker du at have plads til både bil og redskaber i din indkørsel?
​Så kan en ny carport med tilhørende skur være løsningen.

Hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS har vi stor erfaring med at bygge carporte, og vi hjælper gerne dig med opgaven. Vores tømrerfirma har base i Marslev, men vi kører gerne ud til kunder i både Nyborg, Kerteminde og Odense samt på resten af Fyn. ​

Vi tilbyder mange forskellige valgmuligheder

Du kan vælge mellem en række forskellige løsninger, når du skal have bygget en ny carport med skur. Du kan for eksempel vælge, om carportens tag skal være integreret med husets tag, eller om carporten skal være fritstående. Derudover er der også flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til selve taget. Her kan du blandt andet kan vælge imellem:

  • Fast tag
  • ​Tagpap
  • ​Tagsten
  • ​Trapezplader

På den måde kan du få en flot ny carport med skur, der passer præcis til husets stil. Alle vores medarbejdere brænder for deres fag, og vi lægger derfor stor vægt på kvalitetsarbejde. Det betyder, at du altid er garanteret en løsning i de bedste materialer udført af dygtige fagfolk.

Hvad koster en carport? ​

Vi har ingen faste priser på en ny carport, da priserne blandt andet afhænger af vores kunders ønsker til, hvordan den skal se ud, hvilke materialer den skal være bygget af, og hvilke behov den skal dække. Vi tager altid gerne en snak med dig om ovenstående, hvorefter vi kan udarbejde et tilbud på en skræddersyet løsning med en god pris på den nye carport, du ønsker.​

Kunne du tænke dig en ny carport? Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan bygge en ny carport – eventuelt med et skur - der lever op til dine ønsker og behov? Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at hyre os til din opgave? Uanset hvad, så hører vi meget gerne fra dig. Hvis du leder efter en tømrer til at varetage andre opgaver, laver vi blandt andet også akustikloft, ny træterrasse, opsætning af hegn, flisebelægning og meget mere.

Indhent et tilbud

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890