Få anlagt en smuk og stabil trappe af fliser

Har du niveauforskelle på din grund, og kunne du derfor tænke dig at få etableret en flisetrappe,
​der får dine udendørsarealer til at hænge sammen, eller ønsker du at få anlagt en ny trappe af fliser ved din hoveddør?

​Uanset hvad, så er vi hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS et oplagt valg, hvis du har brug for professionel hjælp til dit belægningsarbejde.

Vi varetager mange forskelligartede opgaver for både private og erhverv, og det kan for eksempel være etablering af en ny flisetrappe. Vi holder selv til i Marslev, hvorfra vi ofte kører ud til kunder i Nyborg, Odense, Kerteminde og omegn, men vi kører også gerne ud til projekter på resten af Fyn.

Hvad koster en ny flisetrappe?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at anlægge en ny flisetrappe. Vores priser varierer alt afhængigt af en række forskellige faktorer. Det kan for eksempel være faktorer såsom:

  • Hvor stor trappen skal være
  • Hvilke fliser vi skal bruge til trappen
  • Om du selv har indkøbt fliserne, eller om vi skal købe dem ind
  • Om du har en gammel trappe, som vi først skal fjerne

Når du vælger os, er du dog altid garanteret en billig pris på din opgave i forhold til den høje kvalitet, vi leverer, og du kan således være sikker på, at du får en flot trappe, der kan holde i de næste mange år.

Hvis du leder efter en tømrer til at varetage andre opgaver, laver vi blandt andet også akustikloft, ny træterrasse, opsætning af hegn, flisebelægning og meget mere.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din nye trappe

Hvis du kunne tænke dig at vide lige netop, hvor meget din kommende flisetrappe kommer til at koste dig, så kontakt os gerne på 24 61 75 54 eller Hans@tmht.dk med informationerne om din opgave. Så udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din flisetrappe!

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890