Ny træterrasse med flotte terrassebrædder

Drømmer du om at få en ny træterrasse? Så kan vi hjælpe dig.
​Hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS er træterrasser med flotte terrassebrædder et af vores specialer.

Vi har bygget terrasser i alle størrelser og er også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker. Vi kører ud til kunder i blandt andet Odense, Kerteminde, Nyborg og andre steder på Fyn.

Vi bygger, reparerer og udvider terrasser

Der er mange muligheder, hvis du skal have en ny terrasse. Den kan være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller have en sandkasse i hjørnet til børnene. Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer med solide terrassebrædder.

Vi kan også ombygge eller udvide din nuværende terrasse. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd. Vi er med andre ord din professionelle partner i træarbejde, og vi kan indfri alle dine drømme med smukke træløsninger.

​​Hvad koster en ny træterrasse?

Vores priser for en ny træterrasse afhænger naturligvis af størrelsen og de ønskede materialer. Dertil kommer behovet for et fundament, og om du ønsker overdækning. Vi kan også lave rækværk, plantekasser og trapper.

Få et uforpligtende tilbud på en terrasseløsning

Kontakt os i dag for at høre mere. Vi kommer gerne ud for at lave et uforpligtende tilbud med en god pris på en ny træterrasse hos dig. Du kan ringe til os på telefon 24 61 75 54, eller du kan skrive til os på e-mail hans@tmht.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du søger en tømrer til andre arbejdsopgaver, laver vi blandt andet også akustikloft, facaderenovering, opsætning af hegn, flisebelægning og meget mere.​

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890