Forsikringsskader ved skader på huset

Skal du have udført forsikringsarbejde? Hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS har vi stor erfaring med alle former for tømrerarbejde
​ i forbindelse med forsikringsskader og alle andre skader.

Forsikringsskader på tag, vindue, døre m.v.

Måske har du en stormskade, en vandskade eller en brandskade. Det kan også være en skade fra et indbrud eller fra noget hærværk med videre.

Vi klarer de fleste former for forsikringsskader. Det kan fx være et køkken, et tag, en dør eller et vindue. Vi kan også sætte en ny væg op.

Vi varetager også gerne mindre totalentrepriser. Derfor har vi et samarbejde med en række VVS-installatører, elektrikere og murere.

Få et uforpligtende tilbud på forsikringsarbejde

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe ved en forsikringsskade eller enhver anden skade på huset. Hvis du søger andet tømrerarbejde end forsikringsskader, klarer vi blandt andet også alt hvad der hedder akustikloft, ny træterrasse, opsætning af hegn, flisebelægning og meget mere.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt. Du kan ringe på telefon 24 61 75 54, eller du kan skrive til e-mail hans@tmht.dk.

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890