Opsætning af hegn i haven

Leder du efter en tømrer, som tilbyder opsætning af hegn i haven?

Så behøver du ikke at lede videre.

Hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS udfører vi alle former for opsætning af havehegn, som typisk er af træ. Vi hjælper kunder i blandt andet Odense, Nyborg, Kerteminde og alle andre steder på Fyn.

Plankeværk, bræddehegn og lægtehegn med videre

Der findes mange former for hegn, og de kan have forskellige formål. Nogle har en kombination af et fast og et levende hegn. Vores speciale er faste hegn af træ, og vi tilbyder opsætning af plankeværk, bræddehegn og lægtehegn med videre.

Nogle havehegn skal blot fungere som en indhegning af grunden, visse havehegn skal skærme mod enten støj eller nysgerrige blikke, og andre havehegn skal holde dyr væk fra eller inde på grunden. Det kan naturligvis også sikre, at mindre børn ikke løber ud på vejen. Vi er din professionelle partner i træarbejde, og vi kan opfylde alle ønsker.

Hvad koster et hegn?

Vores priser for opsætning af hegn afhænger af type, materialer og træsorter. Dertil kommer fundamenter samt særlige ønsker til for eksempel havelåger og lignende. Vi tilbyder råd og vejledning, så du vælger det rette havehegn, der passer til haven, huset og dine ønsker

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for opsætning af hegn.

Ring til os  Skriv til os

Hvis du leder efter en tømrer til at varetage andre opgaver, laver vi blandt andet også akustikloft, ny træterrasse, facaderenovering, flisebelægning og meget mere.

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890