Få den flisebelægning du drømmer om

Kunne du tænke dig at få lagt en smuk terrasse i fliser, eller er det måske indkørslen, der trænger til en ny flisebelægning?

Uanset hvilken form for flisearbejde du har behov for at få udført, så står vi hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS klar til at hjælpe dig.

Vi har stor erfaring inden for lægning af fliser, som vi udfører for både private og erhverv, der ønsker professionel hjælp til at sikre et flot resultat, der kan holde i de næste mange år. Fra vores egen base i Marslev kører vi ofte ud til kunder, der har brug for hjælp til en belægning i Odense, Nyborg, Kerteminde eller på resten af Fyn.

Vi hjælper dig med at få den flisebelægning, som du drømmer om, hvad enten det er en ny fliseterrasse, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr, om det er en flisetrappe, eller om det er en anden form for belægning på din private grund eller på din virksomhedsgrund.

Gode grunde til at vælge os til din flisebelægning

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade vores firma stå for din flisebelægning. Her kan i særdeleshed fremhæves disse konkrete grunde:

  • Vi går op i at levere professionelt arbejde i højeste kvalitet
  • Vi overholder altid vores aftaler i forhold til både deadline og pris
  • Vi har en høj faglig stolthed
  • Vi går op i at levere god service
  • Vi kan også hjælpe dig med mange andre opgaver i haven eller huset

Har du brug for vores hjælp til lægning af fliser?

Hvis du har brug for vores professionelle hjælp til lægning af fliser, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på kvalitetsarbejde, som bliver udført til den aftalte tid, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på lige netop den flisebelægning, som du drømmer om.

Hvis du leder efter en tømrer til at varetage andre opgaver, laver vi blandt andet også:

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890