Erhvervsarbejde for virksomheder, kommuner og boligselskaber

Leder du efter en erfaren tømrer, som tilbyder erhvervsarbejde? Hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS udfører vi tømrerarbejde for blandt andet erhvervskunder, boligselskaber og det offentlige, og vi leverer altid et ordentligt håndværk i topkvalitet. Vi arbejder naturligvis også for privatkunder.

Vi kører ud til kunder i blandt andet Odense, Nyborg og Kerteminde samt alle andre steder på Fyn.

Alt fra stålhaller og parkeringshuse til hårdtræsterrasser

Vi laver alle former for tømrerarbejde og forskellige former for entrepriser. Derudover tilbyder vi ejendomsservice for blandt andet boligselskaber. Vi står gerne til rådighed med råd og vejledning i byggeprojektet.

​Vi kan blandt andet lave:

  • Parkeringshuse
  • ​Stålhaller for VVS-firmaer
  • ​Opgaver med flere skure ad gangen
  • ​Hårdtræsterrasser for kommuner
  • ​Meget andet erhvervsarbejde

Vi samarbejder med blandt andet VVS-installatører, elektrikere og murere, når vi har totalentrepriser, men ellers laver vi alle typer tømreropgaver. Det kan være alt fra køkkener, vinduer og gulve til terrasser, facader og carporte.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsarbejde

Du er velkommen til at få en snak med os om vores kompetencer og om, hvad vi tilbyder. Samtidig kan vi få en snak om den opgave, du ønsker udført. Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 24 61 75 54 for at aftale et møde eller for blot at få mere at vide om erhvervsarbejde. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores firma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhverv i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890