Professionel hjælp til facaderenovering fås lige her

Trænger din facade til en renovering?

Så kan vi hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med facaderenovering, hvorfor vi kan lave flotte og holdbare facader og gavle, som lever op til dine ønsker og forventninger. Vi kan blandt andet tilbyde at lave en facadebeklædning af eternit eller træ, hvormed du kan få en facade med et flot æstetisk udtryk.

Vi holder til på Fyn, og her hjælper vi både private og erhverv i Odense, Kerteminde og Nyborg med facaderenovering.

Eternit - et velegnet materiale til facader og gavle

Facader og gavle skal - ligesom tage og andre dele af husets klimaskærm - vedligeholdes for at undgå skader på selve huset, men også for at sikre et godt indeklima og en fornuftig isolering.

Når vi skal foretage en facaderenovering for dig, kan du eventuelt vælge at få beklædt din facade med enten træ eller eternit. Her kan vi især anbefale eternit, da det er et særligt holdbart byggemateriale. Det kaldes også for fibercement, fordi det netop er fremstillet af blandt andet cement og fibre, hvilket sikrer den bedre holdbarhed.

Kunne du tænke dig at få mere at vide om facadebeklædning i forbindelse med en renovering af facade? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så du får den bedste og mest optimale løsning, der matcher dine krav og ønsker.

Hvad koster facaderenovering?

Vi har ingen faste priser på facaderenovering, da vi gerne udarbejder et tilbud, der er skræddersyet efter dine individuelle ønsker og behov. Kunne du tænke dig en konkret pris, kommer vi gerne ud forbi dig og tager en snak om din opgave. Herefter kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som du kan takke ja eller nej til.

Vil du vide mere om facaderenovering? Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående en facaderenovering, eller hvis du kunne tænke dig et tilbud.

Ring til os  Skriv til os

Som tømrer klarer vi også andre opgaver, herunder:

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890