Tagrenovering af alle former for tage

Trænger dit tag til en kærlig hånd eller en udskiftning? Hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS i Marslev kan vi blandt andet hjælpe med renovering af tag.
​Vi har allerede hjulpet flere kunder med tagrenovering i Kerteminde, Odense, Nyborg og flere andre steder på Fyn. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig med dit tag.

Vi har en masse erfaring inden for tagreparation. Vi kan hjælpe med et nyt tag, uanset hvilken form for tag du har. Det kan være alt fra teglsten til tagpap. Skal du have bygget nye konstruktioner, opsat spær eller lagt et nyt undertag, hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi kan klare alle opgaver inden for renovering af tag.

Nyt tag eller renovering af tag? Vi hjælper med det hele

Det kan være svært at vurdere, om der er behov for en tagrenovering, hvor du får et nyt tag, eller om en reparation af taget er tilstrækkelig. Om du skal have det ene eller det andet gør ingen forskel for os. Vi kan nemlig både hjælpe med tagudskiftning og renovering af tag.

Få foretaget et tagtjek

Vi kommer gerne og foretager et tagtjek. Vi kan vurdere, hvilken løsning der er mest optimal for dit tag. Har du brug for rådgivning eller vejledning, står vi derfor også til rådighed. Vi vejleder dig også gerne i forhold til valg af tag og lignende.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for en tagrenovering afhænger af, hvor omfattende renoveringen er, og hvor stort dit tag er. Vores priser vil derfor variere fra projekt til projekt. Vi kan dog sagtens sammensætte en god løsning til dig, da vi tilbyder en billig pris. Du kan altid kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. Hvis du leder efter en tømrer til at varetage andre opgaver, laver vi blandt andet også akustikloft, ny træterrasse, opsætning af hegn, flisebelægning og meget mere.

Skal vi hjælpe med dit tagarbejde?

Giv os et kald på telefon 24 61 75 54, eller skriv til vores e-mail hans@tmht.dk, så hjælper vi dig i mål med din renovering af tag!​

Mariusz Paw skriver følgende:

"Hans har bygget to dejlige terrasser for os. De er blevet præcis, som vi ønskede os. Service og kvalitet er helt i top, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Vi kan varmt anbefale Hans og vil helt klart benytte ham igen, næste gang vi får brug for en dygtig og professionel tømrer."

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet til 5 ud af 5 på Google

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores tømrerfirma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhvervskunder i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer, snedker og belægningsarbejde.

​Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890