​Tagrenovering af alle former for tage​

​Trænger dit tag til en kærlig hånd eller en udskiftning? Hos Tømrermester Hans Taarnhøj kan vi hjælpe med tagrenovering. Vi har allerede hjulpet flere kunder med renovering af tag i Kerteminde, Odense, Nyborg og andre steder på Fyn. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig med dit tag.

Vi har en masse erfaring med tagrenovering. Vi kan hjælpe med et nyt tag, uanset hvilken form for tag du har. Det kan være alt fra teglsten til tagpap. Skal du have lavet nye konstruktioner, spær eller nyt undertag, hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi kan klare alle opgaver inden for tagrenovering.

Nyt tag eller tagrenovering? Vi hjælper med det hele

​Det kan være svært at vurdere, om der er behov for en tagrenovering, hvor du får et nyt tag, eller om en reparation af taget er tilstrækkeligt. Om du skal have det ene eller det andet, gør ingen forskel for os. Vi kan nemlig både hjælpe med nyt tag og tagreparation.

Vi kommer gerne og foretager et tagtjek. Vi kan vurdere, hvilken løsning der er mest optimal for dit tag. Har du brug for rådgivning eller vejledning, står vi derfor også til rådighed. Vi vejleder også gerne i forhold til valg af tag og lignende.

​Hvad koster et nyt tag?

Prisen for tagrenovering afhænger af, hvor omfattende renoveringen er, og hvor stort dit tag er. Vores priser vil derfor variere fra projekt til projekt. Vi kan dog sagtens sammensætte en god løsning til dig, da vi tilbyder konkurrencedygtige priser. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe med dit tagarbejde?

Giv os et kald på 24 61 75 54, eller skriv til vores e-mail hans@tmht.dk.

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores firma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhverv i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890