Akustikloft monteres i store lokaler med dårlig akustik

Har du et køkkenrum eller en stor gildesal, hvor lyden runger? Så har vi hos Tømrermester Hans Taarnhøj ApS løsningen til dig – et akustikloft. Vi har igennem årene hjulpet mange kunder med at få en bedre akustik ved at opsætte akustikloft. Et akustikloft kan tage lyden, hvis man har et stort lokale, hvor der er en dårlig akustik. Det er derfor også særligt velegnet til kontormiljøer, hvor der ofte er åbne kontorlandskaber. ​

Vores firma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhverv i Kerteminde, Nyborg og Odense med opsætning af akustikplader.

Vælg mellem eftermontering eller montering af nyt loft

Når vi monterer akustikloft, tilbyder vi enten eftermontering, dvs. opsætning af akustikloft udenpå det eksisterende loft, eller montering af et helt nyt loft. Vi har også mulighed for at opsætte gipslofter og gipsvægge, hvor akustikpladerne er indbygget fra start. Når du skal have opsat dit akustikloft, kan du være med til at vælge, hvilken løsning du helst ønsker – naturligvis med råd og vejledning fra os.

I vores tømrerfirma lægger vi stor vægt på at udføre alt vores arbejde i høj kvalitet, og derfor anvender vi også kun de bedste materialer. Til vores akustiklofter anvender vi hovedsageligt loftplader fra Ecophon, hvormed du er sikker på et godt resultat. ​

Kontakt os og hør mere om opsætning af et akustikloft

Er du interesseret i at høre mere om, hvorvidt et akustikloft vil være den optimale løsning for dig, eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk, hvis det passer dig bedre.

Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på et akustikloft, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i dette.

Søger du et erfarent tømrerfirma,
​som kan varetage din opgave?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så kontakt os i dag og få mere at vide. Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Du kan med fordel ringe til os på telefon 24 61 75 54, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail hans@tmht.dk.
​Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Kertemindevejen 58, 5290 Marslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2461 7554

E-mail: hans@tmht.dk

Hvem er vi?

Vores firma har base i Marslev på Fyn, men vi hjælper både private og erhverv i Kerteminde, Nyborg og Odense med alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Vi står desuden altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

​​2021 © Tømrermester Hans Taarnhøj ApS. CVR-nummer: 39292890