​Få lagt et nyt gulv der passer til din stil og din bolig

Kunne du tænke dig at få lagt nyt gulv i din bolig eller virksomhed? Så kan vi hos ​Tømrermester Hans Taarnhøj i Marslev klare opgaven. Vi har mange års erfaring inden for gulvarbejde, og vi kan lægge alle former for gulv i blandt andet Kerteminde, Nyborg og på det øvrige Fyn.

Vi kan blandt andet lægge klikgulv, massivgulv og egetræsparket, så du kan få nyt gulv, der passer lige netop til din stil og din bolig.​

​Kontakt Tømrermester Hans Taarnhøj ApS for et uforpligtende tilbud

​Vi har stolthed over for mit fag og mit arbejde. Det gør, at din opgave bliver løst grundigt og korrekt første gang.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi kan også lægge varme i gulvet

Ønsker du at få lagt varme under det nye gulv, kan vi tilbyde en simpel løsning med beton, uden at der bliver tilføjet fugt i hjemmet. Det gør vi således, at vi først laver gulvet og retter af. Derefter lægger vi flamingo ud, laver dampspærre, og efterfølgende lægger vi spånplader ud med sporer til gulvvarmeslanger. Til sidst lægger vi det færdige gulv ovenpå, og dermed har du fået en god løsning med direkte varme.

Ved at bruge denne løsning til gulvvarme kan du få varme i gulvet allerede efter en times tid. Til sammenligning tager et betongulv omkring et halvt døgn at varme op.

​Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på et nyt gulv

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores løsninger inden for gulvlægning, er du meget velkommen til at kontakte os. Skal du have lagt nyt gulv i boligen eller virksomheden, står vi desuden klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du skal bare ringe til os på telefon: 24 61 75 54 eller skrive til vores e-mail: hans@tmht.dk.​

​Ring til os i dag:

​Vi samarbejder med:

toftegaard-tmht

​Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

CVR:

39292890

Adresse:

Kertemindevejen 58,
​5290 Marslev

E-mail:

hans@tmht.dk

​Medlem af:

db_hvid