​Akustikloft monteres i store lokaler med dårlig akustik

Hos Tømrermester Hans Taarnhøj har vi mange års erfaring med opsætning af akustikloft, som vi blandt andet sætter op i køkkenrum og store gildesale, der runger. Vores virksomhed holder til i Marslev, men vi kører også gerne ud til kunder i Kerteminde, Nyborg og på det øvrige Fyn.

Et akustikloft kan tage lyden, hvis man har et stort lokale, hvor der er en dårlig akustik. Derfor er det også særligt velegnet til kontormiljøer, hvor der ofte er åbne kontorlandskaber.​

​Kontakt Tømrermester Hans Taarnhøj ApS for et uforpligtende tilbud

​Vi har stolthed over for mit fag og mit arbejde. Det gør, at din opgave bliver løst grundigt og korrekt første gang.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vælg mellem eftermontering eller montering af nyt loft

Når vi monterer akustikloft, tilbyder vi både eftermontering, hvilket vil sige, at vi opsætter loftet uden på det eksisterende loft, eller vi kan opsætte et helt nyt loft. Derudover kan vi også opsætte gipslofter, hvor akustikpladerne er indbygget fra start af.

Vi lægger stor vægt på at udføre arbejde i høj kvalitet, og derfor anvender vi også kun de bedste materialer. Til vores akustiklofter anvender vi derfor hovedsageligt Ecophon.​

Kontakt os og hør mere om opsætning af et akustikloft

Er du interesseret i at høre mere om, hvorvidt et akustikloft vil være den optimale løsning for dig eller din virksomhed, eller har du nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon: 24 61 75 54, men du kan også skrive til vores e-mail: hans@tmht.dk, hvis det passer dig bedre.

Kunne du tænke dig en pris på din opgave, står vi også gerne klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

​Ring til os i dag:

​Vi samarbejder med:

toftegaard-tmht

​Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

CVR:

39292890

Adresse:

Kertemindevejen 58,
​5290 Marslev

E-mail:

hans@tmht.dk

​Medlem af:

db_hvid